<img src="//pixel.quantserve.com/pixel/p-8G4SD9AAN1rQx.gif?labels=_fp.event.Default" style="display: none;" border="0" height="1" width="1" alt="Quantcast">
av Helene Stokke den 23. jan 2018

Løvenskiold Handel Arena 2018 

Helgen 12.–13. januar gikk årets store happening for MAXBO-kjeden av stabelen på Norges Varemesse, nemlig Løvenskiold Handel Arena 2018.

Løvenskiold Handel Arena er den største lukkede byggevaremessen i Norge og har vært arrangert hvert år siden 1995. Utvalgte leverandører til Løvenskiold får møte og utveksle kunnskap med representanter fra MAXBO og MAXBO Proff.

 

Proviso håndterte påmelding og innregistrering for det som ble et fantastisk bransjetreff for ansatte i Løvenskiold og MAXBO, selgere i MAXBO Proff, proffkunder, utstillere og leverandører.

 

Knirkefri innsjekk

Rundt 2000 deltakere ble håndtert gjennom våre påmeldingstjenester (via grupperegistrering) og sjekket inn til både messe og middag – fredag og lørdag.

 

C:\Users\Rolf\Desktop\JOBB\PROVISO\P1013758 innsjekk.JPG

Vellykket innsjekk og fornøyde deltakere.

 

I tillegg til å håndtere registrering og innsjekk av deltakere tok Proviso seg av hotelltildeling og endringer frem til siste slutt.

Stemningen var på topp helgen gjennom, og det var ingen kø i innregistreringsskrankene – hvor også representanter fra Løvenskiold hjalp til med QR-scanning og ønsket deltakerne velkommen.

 

Verdifulle møter mellom mennesker

Proviso har som visjon å alltid bidra til å skape verdifulle møter mellom mennesker. Løvenskiold Handel Arena-messen ble to meget hyggelige dager for leverandører, samarbeidspartnere og interne deltakere. Faglig engasjement, inspirasjon og ikke minst masse moro. På event og øvrige deler av prosjektet benyttet Løvenskiold Handel eventbyrået Z Event som samarbeidspartner.

Som en av leverandørene sa det: En innertier av en messe!

 

prøv proviso event

Skrevet av Helene Stokke

Helene er daglig leder i Proviso AS og har over tjue års erfaring fra reiseliv, hotell og arrangementer, med system som hovedfelt. Helene har en lidenskap for kundeservice og har vært med på å utvikle store deler av Provisos deltaker- og påmeldingssystem. Helene var tidligere leder for Customer Success Team i Proviso. Som daglig leder er hennes primæroppgave å videreføre og videreutvikle selskapet til en klar markedsleder i kategorien meeting management. Ved siden av jobb er Helene engasjert i langrennsmiljøet i Drøbak og er ofte å finne på en skiarena på Østlandet.